Aktuelle saker på nsfn.no

Velkommen til nye sider

Velkommen til nye hjemmesider. Vi har jobbet med nye sider en stund og sidene er forsatt under utvikling og mangelfulle. Det ble en tidligere lansering enn planlagt på grunn av at de gamle sidene ble tatt ned av Active24 som vi leier serverplass av.

 

 Planen var å linke til de gamle sidene for historikk, men det er for øyebikket usikkert om dette er mulig. På nåværende tidspunkt kan det se ut til at de gamle sidene er slettet for godt i forbindelse med at Active24 har byttet server. For øyeblikket er det usikkert om det er mulig å regenerere de gamle sidene. Vi har gamle sikkerhetskopier men ingen av nyere dato.

De nye sidene er under utvikling og det vil ta tid før alt er på plass og ting fungerer fult ut. Som du sikkert har registrert så er menyen endret noe, enkelte ting er slått sammen og noen nye menyer er kommet til. Men innholdet er det samme selv om det nå kanskje ligger under en annen meny. De nye sidene er drevet av Joomla, noe som gjør det enklere å vedlikeholde sidene uten å måtte ha tilgang til pc med egen programvare for å oppdatere. Ting kan kanskje virke noe uvant i begynnelsen men vi håper du finner deg raskt til rette og blir fornøyd med det nye oppsettet.