Bli medlem

Trykk på bildet for å bli medlem!

Hvorfor skal du bli medlem? Enten du har en spets, eller har tenkt å skaffe deg en spets, eller bare er interessert i spetsen`s ve og vel bør du være medlem. Det er en rekke fordeler i tillegg til at du støtter arbeidet med å ivareta rasene Finsk Spets og Norrbottenspets samt å bevare den opprinnelige nordiske jaktformen som er karakteristisk for rasene.

NSFN har en rekke årlige arrangementer i tillegg til utstillinger og jaktprøver og pga at vi er en liten klubb har vi et godt og sosialt miljø der alle kjenner alle! Du finner deg fort til rette om du skulle velge å bli medlem. Og her møter du engasjerte medlemmer som drar deg med på litt av hvert, og som kan bidra med gode råd og tips om du også er så heldig å eie, eller har tenkt å gå til anskaffelse av en spets. Mer om aktivitetene finner du under arrangementer og aktiviteter på denne hjemmesiden.

Som medlem av NSFN får du en gratis utgivelse av årboka 1 gang i året. I årboka finner du resultater fra utstillinger og jaktprøver, samt artikler som omhandler det siste årets hendelser og nyheter. Innholdet vil variere noe fra år til år. Du vil også ha tilgang til gratis rådgivning om jakt og hundehold, tilgang til klubbens aktiviteter og du er alltid velkommen til et meget levende jakthundmiljø! Dessuten blir du automatisk medlem i Norsk Kennel Klub med de fordeler det innebærer.

NSFN er medlem i Norsk Kennel Klub (NKK), og som medlem nyter du alle fordeler NKK, så vel som det NSFN har å by på. Det er en forutsetning å være medlem dersom du ønsker å stille hunden på utstillinger eller jaktprøver, både i Norge og i utlandet. Det er NKK som administrerer medlemsforholdet! Man betaler kontingent til den, eller de klubbene man ønsker å være medlem i, i tillegg til en årlig grunnkontingent til NKK. Ved å melde deg inn i NSFN vil du derfor også bli medlem av Norsk Kennel Klub.

Innmelding skjer gjennom NKK:

Trykk HER for å komme til nkk`s medlemsregistrering.

Medlemskap i NSFN

Hovedmedlem: kr 490,-.
Familiemedlem: kr 50,-.
Utenlandske medlemmer kr 300,-

Er det flere i familien som er interessert halsende fuglehunder?

Du kan melde inn familiemedlemmer:

For å melde inn familiemedlemmer/spm vedrørende medlemsskap etc må du kontakte nkk. Send de en epost på medlem@nkk.no