Spetstreff Sør i Imsdalen 30.juni – 2. juli 2023

Det var i år som sist år invitert til treff på Imsdalsskolen i flotte omgivelser langt til fjells, i område til Ringebu Fjellstyre, beliggende i fjellet mellom Østerdalen og Gudbrandsdalen.

Imsdalsskolen  er et perfekt sted for å kunne avholde treff. Det dekker alle behov og tilbyr enhver en plass, om du  vil ligge inne i skolebygningen, i telt , vogn eller bobil. Hengekøye ute i frisk fjelluft er heller ikke å forakte, noe som Karoline Bergseth og Hanna Sjåeng foretrakk.

Det stilte åtte ekvipasjer som utgjorde 11 personer og 15 hunder. Her var så klart spets best representert, men et innslag av stående fuglehund, harehunder, labrador og en miks. Noen færre enn sist år.

Bålplassen ble raskt samlingsplassen, et sted for sosialt samvær og utveksling av erfaringer og diskusjoner. Alltid god stemning rundt en slik plass. Stemningen stiger utover kvelden og noen er gode på historier og vitser, hvor den ene drar med seg den andre, nærmest utømmelige.

Grilling hører så klart med til kveldskosen.

Treffet har en fri agenda med sosialt samvær som hovedmål. Det er mange muligheter for egne aktiviteter i disse flotte omgivelsene, tur, fiske eller nyte roen og slappe av med gode venner rundt bålet.

Ringtrening er lagt inn som en aktivitet som får god oppslutning, nyttig hvis man skal stille ut elller som sosial trening for hundene.

Et godt  initiativ for et hyggelig treff i flotte omgivelser som gir et ønske om gjentakelse. Det er viktig for foreningen med sosiale samvær, bygge miljø og relasjoner for å danne et godt grunnlag for en velfungerende forening.

Foreningen ønsker alle velkomne til et slikt treff, om det er i Trøndelag eller sør på, om du er ny eller gammel i gamet, vi har alle en felles interesse i våre hunder og jaktformen, så la oss dele våre erfaringer.